6 vinkkiä uudenvuodenlupausten pitämiseen

Mitä kaikkea tulee liian haastavaksi uudena vuonna? Voit valita minkä tahansa monista erilaisista päätöslauselmista tai voit jopa tehdä sen. Tässä on 6 suosituinta vinkkiä, jotta päätöslauselmasi lentävät.

1. Valitse sinua koskeva tarkkuus. Luulen, että äidit voivat varmasti liittyä seuraavaan viisauden viisauteen: “Tee se tapahtumaan”: “Valitse paras laatu olemalla korkein laatu”. Tässä mielessä et voi keskittyä kaikkiin asioihin, joita haluat muuttaa perheessäsi tai urassasi ensimmäisenä vuonna. Miksi et välittäisi enemmän omasta maailmastasi? Onko lapsesi apina-liiketoimintaa? Yllätätkö puolisosi ja ehkä aloitat uuden uran? Otatko uuden harrastuksen? Miksi et ryhtyisi vapaaehtoiseksi alueelle, joka on kaukana kaikesta, jos hulluus?

2. Kun määrität päätöslauselmia, hyvä tapa pysyä keskittyneenä on määrittää kolme pääaluetta, joihin sinun on puututtava. Ajattele ‘kolmen P: n’ – henkilökohtaisen, ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun – suhteen. Kirjoita muistiin muutama toimintakohde, jotka voisivat auttaa. Esimerkiksi: jos haluat palata työvoimaan eläkkeelle siirtymisen jälkeen, sinun tulee kysyä, mitä sinun on tehtävä niin – ajanhallinta ja oppiminen saapumaan ajoissa.

3. Saapuminen tulee. Kuten vanha sanonta menee kaikkeen työhön, ei leikkiä eikä aikaa uuteen vuoteen, on luultavasti ainoa ero pitkän, terveellisen ja tuottavan elämän sekä valitettavan elämän välillä. Jatka matkaa parantaa. Lue päivittäinen lehti. Säännöllisten toimintojen kalenteri on kriittinen tuottavan vuoden ajanhallinnassa.

4. Käytä aikaa määritelläksesi pitkän aikavälin tavoitteesi. Mitkä ovat tavoitteet, jotka haluat saavuttaa ylemmälle tasolle, jos haluat suorittaa tutkinnon? Mitä haluat tehdä niin, jos haluat ansaita elantosi ammattilaisena tai yrittäjänä? Jos se on Ansaitse rahaa, kaikki tavoitteesi tulisi eritellä maksettaviksi, realistisiksi ja mitattaviksi. Päätä, mitkä toimet ovat tärkeimmät prioriteettisi vuodelle, ja vaiheet, jotka sinun on toteutettava päästäksesi sinne.

5. Visualisoi. Käytä tätä viimeistä vaihetta auttaaksesi sinua liikkeelle. Jos haluat laihtua, sinun täytyy nähdä itsesi sopivaksi nykyiseen kokoon helposti. Voit päättää käyttää nämä punat loppuun ennen surullisen juhlat … tai ennen uudenvuoden alkamista. Onko olemassa uutta liikuntaohjelmaa, jossa voit tehdä ostoksia itse tai oppia perheesi terveydestä ja ruokavaliosta? Jos näin on, katkaise aika nykyisestä korkean stressin asemasta saadaksesi apua, jotta voit olla kunnossa ja terve. Visualisointi – tarkoituksella ja päivittäin – on avain stressirintakehään.

6. Pysy kaukana niistä, jotka lannistavat sinua ja sanovat: “Aikaa on vähän – et koskaan pääse tuohon projektiin ajoissa.” Se ei ole hyödyllistä. Ympäröi itseäsi positiivisten ystävien ja ammattilaisten (jotka tukevat sinua) ja muiden samanmielisten ihmisten kanssa. Älä eristä itseäsi tai anna muiden tuoda sinut alas.

Kun pohdit päivän lopussa, mikä on tärkein asia, jonka haluat saavuttaa, sisällytä taloudelliset tavoitteet. Tämä voi tarkoittaa, kuinka paljon rahaa haluat ansaita tiettyyn päivämäärään mennessä. Tai se voi tarkoittaa, kuinka paljon aikaa haluat viettää perheesi kanssa. Taloudellisten tavoitteiden asettaminen ei ole vain tärkeää nykyiselle taloudelliselle todellisuudellesi, se auttaa sinua kuvittelemaan tulevaisuuttasi.

Alla olevat päätöslauselmat ovat esimerkkejä asioista, joita voit tehdä nyt; ne on otettava vakavasti. Jos haluat tehdä näistä päätöslauselmista totta nopeasti, aloita niiden tekeminen heti.

1. Yksinkertaista: Käy talosi läpi ja leikkaa esineet yhden päivän ajaksi, sinun ei tarvitse pestä tai silittää niitä. Jos joillakin tuotteilla on sentimentaalinen arvo, säilytä ne. Jos huomaat, että tuotteella ei ole todellista arvoa ja se voidaan heittää – tee niin. Vähemmän on enemmän.

2. Harjoittele. Supervirheet: “Miksi yritän olla tuottava kasvun suhteen [täytä suosikkiverbiisi kiitotie]?” “Miksi olen stressaantunut saman asian takia?” “Huonot gadgetit?” Älä tuhlaa arvokasta emotionaalista energiaa asioihin, joilla ei ole väliä. Hanki eniten mehua energiasta investoimalla aikaa ja energiaa tärkeisiin asioihin – se on tuottavinta mitä voi olla.