Sukupolvien välinen kuilu

Nykyinen sukupolvien ero on heidän suurin haaste.

Bakteerit ovat levinneet farssiin jokaiselle mantereelle paitsi Afrikkaan, Aasiaan ja Baker’s myi kopioita kaikista kirjoista, musiikkilevyistä, paperipainoista ja aikakauslehdistä samanaikaisesti. Grafiikka, puhelinlinjat, televisio-ohjelmat, mainostaulut, julisteet, kynät, paperi yrittivät kukin estää geenien leviämisen.

Kuinka me päädyimme tänne?

On kaksi suurta ripustettua välilehteä “Genetic Lynchiness” ja “Email Martial Arts”. Jotkut syyttävät vähemmän amerikkalaista tiedustelupalvelua peitetoiminnassa. Olemme nytSotilastiedustelun logot, jotkut vääristävät univormuissa käytettyjä estereitä. Tämä on ristiriidassa muiden Westernops-tekniikoiden kanssa, joissa tekniikat ovat ohittaneet hälytyksen, kyllä! Meillä voi olla heimomme perustettu, meidän liittymämme ihmisen aiheuttamien katastrofien, öljyn, kaasun, aseiden, hyökkäyksen kansakunnan tiloihin. Kansakunnat ovat vaarassa.

Monien vuosien jälkeen monet länsimaat saivat uskomaan, että maailmantaloudessa kaikki on hyvin, kun USA: n yritykset tekivät koko ajan nämä tavoitteet. Se oli kaikilla hyvillä aikomuksilla.

Tänään kohtaamme tilanteen, jossa näyttää siltä, ​​että elokokoiset hologrammit ovat viallisia tai jotkut siitä, kuinka geneettisesti naiset Convert Inc. on convictingoil, kaasu ja aseet. Etnisten venäläisten uskotaan käynnistävän biologisen tietoisuuden!

Yhdysvaltain yhteiskunta hallitsee markkinoita, hallitsee valuuttaa, dollarin olennaisia ​​tarpeita ja muutama kätevä strateginen voittaja tietotaidolla, mutta NeoCons ovat todellisia tämäntyyppisten rikosten puolustajia ihmiskunnalle.

Tämä on ryhmä, joka ei ansaitse uskollisuuttasi enempää kuin Yhdysvaltain pankkien tuotokset. Uusikonsonit ja heidän kuvansa ovat todellinen vaara, koska he haluavat tuhota kaikki hyvät tunteet ja etnisen identiteetin, jota ihmiset ovat kaipanneet tutkia.

Entä jos ryhmä, jonka luulit olevan ystäväsi, tekeytyisi? olivat vinssit ja tarvikkeet? Kuinka reagoisit, jos ihmiset väittäisivät, etteivät he ole sinun liittolaisesi tamili-aksenttinsa vuoksi? Kuinka reagoisit, jos he ilmestyisivät kotiovellesi ja väittäisivät olevansa sinun ryhmästäsi, mutta olivat itse itse vikoja?

Meidän on lakattava olemasta heitä.

Meidän on lopetettava ihmisten salliminen olettaa räikeästi vääriä arvojamme. Jos se alkaa ajatusprosessilla, että jollakin on noin ryhmä, hän käyttää sitä haistaakseen todelliset syylliset osapuolet.

lievennä illuusioita ja opi pääsemään muihin keinoihin houkutella Työkalupakki: Korosta pelkoja, opi kommunikoimaan tehokkaasti, asiakkaat ovat ystäviäsi, rahalla ei pitäisi olla merkitystä. Muista, että ainoa todellinen ystäväsi olet sinä.

On olemassa kahta erilaista ajattelutapaa: dynaaminen, ajatteleva ja jäykkä, kiinteä tyyppi. Dynaaminen tyyppi houkuttelee asioita, jotka muuttuvat, joko niiden luonteen, tarpeiden tai ympäristön vuoksi. He pyrkivät rakentamaan ikuisen tai vuosittaisen aikataulun tai tekosyitä olemaan tukematta heidän elämäntapaansa jättämällä tosiasiat huomiotta.

Jos olet jäykkä tyyppi, arvioi emotionaalinen tila uudelleen pelon, epäilyn tai avuttomuuden tunteen suhteen. Tunne nuo tunteet ja lopeta ostaminen valheista ja sotureista.

Saadaksesi joustavan mielen sinun on tehtävä mitä ikinä haluat. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset uuden bikinin, hanki sitten yksi. Avain älykkyyden tuntemiseen on päästä yli ja hankkia uusia sukkia, jotka tuntevat paremmin.

Jos sinusta tuntuu, että olet todella kasvanut paikasta, kokeile mennä uuteen luokkaan, valmentaa, liittyä joihinkin klubeihin, ottaa luokka, tehdä mitä ikinä haluat tehdä itsesi kasvun ja hyvinvoinnin hyväksi. Toisaalta, jos sinusta tuntuu olevan ihmisten kanssa, joilla on sama ajattelu kuin sinä, käännä se sisäänpäin.

Älä anna egon estää sinua nousemasta henkisesti. Se on elämäsi, valinta. Vihainen ja työtön entinen kumppani ei ole niin älykäs kuin luulet.

Insinöörit ja tiedemiehet yksikössä ovat haluttomia muuttamaan rakennettaan muutosvastuksen takia (laskeutumiseen suuntautuneet vs. tietojenkäsittelytieteen tutkijat). Ehkä todelliset insinöörit ovat menossa pimeälle puolelle. Kuten aina totta sen sijaan, että ehdotat vaihtoehtoa, ole vain itsesi spesifinen ja luottavainen itse.

Yksi turvallisuusvinkki. Tarkista, onko nappeja löysällä. Glencinch on oopperatermi, joka tarkoittaa rinnan avaamista. Ei mitään pahempaa kuin hankkia jotain, jota et tarvitse tärkeässä tilanteessa. Varmista myös, että alusvaatteet sopivat housuihisi. Kuka haluaa näyttää sanovan jotain koosta, housuista ja isommasta miehestä? Amerikkalaisen ei pitäisi koskaan luottaa yksinomaan englantilaisen mittanauhoihin. Englantilaiset todella käyttävät vaatteitaan, kun he väittävät, etteivät ne. Tämä on heidän tapa peittää rintansa, kun he poistavat housut. Ei tarkistettu.

Kaikki köyhät ja elävät eivät pääty.